Отзиви за NicoZero

 • Даниела
  Пуша от гимназията. Реших да напусна, когато си намерих работа в голяма корпорация, където пушенето не се насърчава и всичко е в здравословен начин на живот. По съвет на приятели купих NicoZero и не съжалявах. В рамките на една седмица почувствах облекчение.
  NicoZero
 • Йорданка
  Цял живот страдах от тази зависимост. В детството, като пасивен пушач (баща ми пуши), в зряла възраст тя започва да пуши. Реших да променя всичко и да се погрижа за себе си. Тя не разчиташе на волята си. Прочетох похвалата и не спестих пари за никозеро. Не знаех, че е толкова лесно да се откажеш от пушенето.
  NicoZero
 • Николай
  Задачата за отказване от тютюнопушенето стоеше изправена, когато с жена ми решихме да имаме дете. Съпругата ми е свръх-отговорна: подготовка за бременност, прочистване на организма, витамини - това е всичко. Купих NicoZero, без съжаление, всичко мина гладко. Месец по-късно той напусна. Мина една година, полетът е нормален, а за тютюна не мисля.
  NicoZero
 • Иван
  Не мислех, че спрейовете са толкова ефективни. Няколко пъти се опитах сам да се откажа от пушенето. Почти успях, но в труден момент бях разочарован. Купих nicozero и го използвах като опора: постоянно намалявах броя на цигарите, докато не напусна напълно.
  NicoZero
 • Мария
  Купих NicoZero за съпруга си, кашлицата на пушача му подлуди цялото семейство. Първо протестирах, после реших да опитам. Бяхме приятно изненадани, че месец по-късно той, който пушеше от 23 години, не можеше да гледа цигари!
  NicoZero
Потребителска оценка NicoZero
4.2
28