Опит от употреба NicoZero

Алън от Единбург

опит със спрей NicoZero на Alan от Единбург

Изпробва много лекарства, за да се откаже от пушенето бързо. Лепенки, спрейове от други производители донесоха временен ефект, но с течение на времето желанието за пушене на цигара се върна. Спрей NicoZero беше посъветван от приятел, той самият се отказа да пуши с него. От опит мога да кажа, че лекарството е ефективно. Месец по-късно забравих за цигарите. Изминаха три години, все още не мога да ги гледам, а миризмата на тютюн е отвратителна. Прегледах моята история на изцеление.

Медицинска история и търсене на лечение

Пуших от 13-годишна възраст, в началото ми хареса. След това, след като узрях, започнах да забелязвам, че пуша все повече на фона на стреса на работното място и вкъщи. На 35-годишна възраст се появиха симптоми, които не бих искал да имам на тази възраст: задух, кашлица сутрин. Не можех да се кача по стълбите, за да не се задуша. От време на време ме боля глава, бях много тъпа на работа. Приятел се обади във фитнеса и аз едва не се задавих на бягащата пътека. Това беше последната капка. Той ме посъветва и с NicoZero - реших да опитам, въпреки че не възлагах големи надежди.

Схема за лечение

Нямаше проблеми с това как да го използвате. Всичко е елементарно: поръсвах го три пъти на ден след ядене, както пише в инструкциите. В първите дни той инстинктивно посегна към цигарите, въпреки че желанието за пушене веднага отслабна. Със спрея NicoZero веднага намали наполовина броя на цигарите. Не се отказах рязко, за да не се счупя по-късно, преминах към здравословен начин на живот постепенно.

Резултати от приложението

Курсът NicoZero се изчислява за един месец. До края на мандата не се чувствах като пушач. Бях приятно изненадан - лекарството действа! Като цяло се чувствам по-здрав: спя по-добре, забравих за задуха, изглеждам по-добре. Не напълнява, което е типично. Не усетих повишен апетит. Прочетох анотацията към лекарството NicoZero - съставът съдържа вещество, което контролира апетита за припадъци. Препоръчвам го на всички, които се грижат за здравето си!

Опитът на Дженифър в Кентъки

NicoZero спрей на Дженифър от Кентъки

Започнах да пуша в университета, в компания с мои приятели. Отначало беше забавно, дори вкусът наистина не ми хареса, но имаше нещо романтично в самия процес. Тогава, както всички останали, това просто се превърна в лош навик, който се отразява зле на здравето. Имаше силна кашлица, затруднено дишане, задух се появи след няколко минути леко бягане. Разбрах, че трябва да завърша, но всеки път бях разочарован, понеже изтърпях една седмица без цигари.

Откъде разбрах за спрея

Моят колега, който наскоро сам се отказа от пушенето, след като чу за проблема ми, предложи да опита спрея NicoZero. Според него той лесно се е отървал от зависимостта само за няколко седмици. Разбира се, всъщност не вярвах на думите му, но реших да опитам лекарството.

Опит от използването на

Поръчах продукт на уебсайта, след няколко дни куриерът достави пакета до дома ми. Използвах продукта според инструкциите, поръсвах го три пъти на ден и понякога, по време на силно желание да пуша, когато имаше стрес на работното място. В рамките на три седмици забелязах, че почти не искам да пуша и след още една седмица успях напълно да се откажа от цигарите. Досега използвам спрея веднъж на ден, за да не духа, но мисля, че скоро ще спра да го използвам.

Мога да препоръчам на всички, които като мен отдавна се опитват неуспешно да се откажат от пушенето. Можете да се отървете от зависимостта само за месец!