Инструкции за употреба NicoZero

NicoZero Инструкции за употреба

как да използвам NicoZero за отказване от тютюнопушенето

Спреят трябва да се използва поне три пъти на ден след хранене, както и в случаите, когато е трудно да се справите с желанието да изпушите цигара. Курсът на лечение е 1 месец. Още от първите приеми се усеща терапевтичен ефект: физическата нужда от цигари намалява. Жаждата за пушене намалява с всеки изминал ден. След завършване на курса можете да забравите за никотиновата зависимост.

Как да използвате NicoZero, ако искате бързо да се откажете от пушенето? Поднесете бутилката до отворената уста. С помощта на дозатор инжектирайте активната съставка в устната кухина. Внимавайте да не попаднете емулсията на устните или в дихателните пътища. Опитайте се да не поглъщате слюнка през първите секунди - това ще подобри резултата.

Препоръчва се стриктно да се следват инструкциите на опаковката и допълнителните препоръки на производителя. Избягвайте предозирането на наркотици с надеждата, че лечебният ефект ще дойде по-рано.

Показания

NicoZero Spray е показан за употреба при лечението на никотинова зависимост на различни етапи. Лекарството предотвратява желанието за пушене и намалява симптомите на отнемане. Това е безопасна алтернатива на тютюнопушенето и може да се използва за подпомагане намаляването на дневната доза никотин.

Противопоказания

Спреят NicoZero съдържа естествени съставки, които не причиняват странични ефекти и се понасят добре от организма. Противопоказания са свръхчувствителност към никотин или други компоненти на лекарството и деца (до 18-годишна възраст). Употребата на лекарството по време на бременност трябва да започне само след консултация с лекар в случаите, когато на жена е предписана никотинова заместителна терапия. NicoZero е преминал всички етапи от клинични изпитвания в лабораторни условия в България.